Aangeenbrug schilders
Aangeenbrug schilders
  • © 2022 Contact 0

Werkzaamheden

Schilderwerk
Buitenschilderwerk wordt uitgevoerd met producten van de gerenommeerde verffabrikanten, waarbij de keuze van de materialen afgestemd wordt op het object, de gewenste duurzaamheid en het prijsplaatje. Natuurlijk worden alle woningen geschilderd met garantie. Aangeenbrug Onderhoud en Schilders is in het bezit van steigers en natuurlijk ladders waardoor eigenlijk iedere woning op een verantwoorde manier geschilderd kan worden. In bijzondere gevallen wordt een hoogwerker gehuurd.

Binnenschilderwerk wordt sinds enkele jaren uitgevoerd met watergedragen verfproducten. Deze producten hebben meerdere voordelen:
* Snelle droging * Weinig stankoverlast voor de omgeving * Weinig verkleuring in de loop van de jaren Ondanks dat deze producten al vele jaren op de markt zijn, verbeteren ze continu.

Houtrotreparatie
Bij vele woningen ontstaat er houtrot. De oorzaken van houtrot kunnen zijn:
* Toepassing van enkel glas waarbij het condens aan de binnenzijde van het glas niet goed weg kan en in het hout trekt * Beschadigingen aan kozijnen waardoor het vocht in de kozijnen trekt * Open staan van een kit-afdichting bij dubbel glas * Slecht verfsysteem

Wij proberen met de offerte een indicatie te geven wat de herstelkosten gaan worden, zodat u een eerlijk overzicht krijgt van de kosten. Mocht dit gedurende het werk veranderen dan brengen wij u natuurlijk op de hoogte.

Behangwerk
De wanden van woningen worden steeds vaker afgewerkt met behang.

Voorbeelden: * Glasweefsel * Fotobehang * Behang op papierbasis * Behang op vliesbasis Glasweefsel heeft als voordeel dat het scheur-overbruggend is en dat het lichte oneffenheden van de ondergrond wegwerkt. Dit type moet nog wel afgewerkt worden met een muurverf (of krijtverf).

Fotobehang wordt steeds vaker toegepast. Het mooie van dit behang is dat u zelf een foto kan aanleveren, die gedrukt wordt op behang. Vaak wordt de foto digitaal bij ons aangeleverd en wij zorgen voor de complete afhandeling (van bestelling tot en met aanbrengen). Behang op papierbasis komt niet vaak meer voor, dit behang heeft door z'n structuur een klassieke uitstraling.
Behang op vliesbasis is de trend op behanggebied op dit moment, alle nieuwe kleuren en opmaken zijn hierin te verkrijgen. Dit is eigenlijk hetzelfde behangtype als glasweefsel alleen is deze al afgewerkt.


Glaswerk
Glaswerk is niet zomaar een ruitje plaatsen. Door alle wet- en regelgeving is het vaak verstandig om er een expert naar te laten kijken.

Het gaat hierbij om:
* Het glastype (enkel glas / dubbel glas / hoog rendement glas), want het glastype bepaalt ook welk energielabel een woning krijgt * Is er sprake van een doorvalbeveiliging waardoor er een gelaagd of gehard glas toegepast moet worden. Dit kan natuurlijk ook in de vorm van dubbel glas / hoog rendement glas.

Aangeenbrug Onderhoud en Schilders werkt samen met gerenommeerde glaszetters die hun vak verstaan en gewend zijn om in een bewoonde situatie te werken.

Meerjaren onderhoud
Een meerjaren-onderhoudsplan bevat informatie over de staat van een gebouw. Na de eerste uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden kan er door ons een offerte worden opgesteld voor een meerjaren onderhoudsplan. Het geeft u in één oogopslag de te verwachten kosten voor het onderhoud, op de korte en de lange termijn. Zo weet u direct wat u jaarlijks moet reserveren om deze kosten over een periode van 10 jaar gedekt te hebben. Belangrijke en onmisbare informatie voor elke particulier of Vereniging van Eigenaars.

Wij geven aan welke delen als eerste onderhoud nodig hebben en waarom. En uiteraard geven we de financiële kant van de zaak weer, zodat bestuur en/of eigenaren een duidelijk inzicht krijgen in welke bedragen er in welk jaar nodig zijn en daarmee een passend budget kunnen opbouwen.

De meeste gebruikelijke meerjaren onderhoudsplanning bestrijkt een periode van 10 jaar. Op uw verzoek kan deze termijn worden aangepast en u kunt er natuurlijk voor kiezen om uw meerjaren begroting jaarlijks te laten aanpassen.

Particulier

Zakelijk

VVE